bartjen e kufomave - transporti i kufomave - instituti i varrimeve

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:


Instituti ynë bën bartjen e kufomave
për në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Lindore, Maqedoni


instituti ynë bën bartjen e kufomave për në atdhe, këtë shërbim e bëjmë nga të gjitha vendet e evropës me automobil ose aeroplan në mënyrë të shpejt, sigurt dhe të korrekt deri në vendin e varrimit. përgjergjësinë për rregullimin e të gjitha dokumenteve e bartim ne. shërbimi ynë perfshinë te gjitha pajisjete varrimit dhe ritet fetare, hoxhën, larjen dhe mirembajtjen e të ndjerit.

ne transferojm Kufoma nga Gjermani, Zvicra, Austri, Luksemburg, Holandë, Belgjikë, Francë, Itali, Norvegji, Danimarkë, Suedi.Transporti i kufomave
nga e gjithë Evropa

shërbim i vertetuar
edhe në momentet
më të vështira jemi me ju!

0049(0) 711 81 77 872
0049(0) 172 76 22 049

www.bartjen-kufomave.eu,
www.prijevoz-dzenaze.de,
www.cenaze-hizmetleri.eu

“Njeri i mençur është ai që kontrollon vetveten dhe punon për jetën pas vdekjes, kurse njeri i dobët është ai që ndjek dëshirat e epshit të vet dhe pa arsye (pa kurrfarë merite) shpreson dhe mbështetet në Allahun.”

Nese dikush e lut Allahun (3 her) qe ta dergon ne Xhennet, thote Xhenneti: „O Allah, lejoje ate qe te hyje ne Xhennetin e vet.“ Dhe nese dikush e lut Allahun (3 her) qe ta ruaje nga zjarri, zjarri thote: „O Allah, ruaje ate nga zjarri.“

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü